Гаспром њефт и ове године уз музички фестивал „Бољшој“

„Бољшој фестивал“ који промовише младе музичке таленте из средњих музичких школа и академија одржаће се на Мећавнику, на Мокрој Гори од 9. до 11. јула, трећу годину заредом уз подршку компаније „Гаспром њефт“.

najava 1

Догађај су конференцији за медије најавили директорка фестивала Нана Кустурица, директор такмичарске селекције Дејан Спаравало и Денис Корепанов из НИС-а.

Поред такмичарског дела, на овогодишњем фестивалу ће наступити и великани савремене музичке сцене – руски пијаниста Јуриј Розум и српски виолониста Немања Радуловић. Као и претходних година, последњег фестивалског дана посетиоци ће моћи да уживају у концерту групе „No Smoking orchestra“.

najava1

Као генерални покровитељ фестивала, компанија „Гаспром њефт“ на овај начин пружа подршку младим музичким талентима из Србије и Републике Српске, а од ове године и из Русије, као и јачању традиционалних пријатељских и културних веза између Србије и Русије.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, као и промет широког асортимана нафтних деривата. Више на страни nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд