GАZPROM бензинске станице у Босни и Херцеговини „Superbrands“ за 2014.

GAZPROM бензинске станице у БиХ добиле су угледну међународну титулу "Superbrands" за 2014. годину.

Више од 1.000 домаћих и међународних брандова, налазило се на листи финалиста која је припремљена у сарадњи са водећим агенцијама за истраживање тржишта (ГфК, Ипсос Пулс, Мареко Индекс Босниа и Валикон). Најбољи су изабрани по критеријумима квалитета, поузданости, препознатљивости и емотивног односа потрошача. У процесу одабира уз стручно веће, учествовало је и преко 20.000 потрошача.

Superbrands Gazprom-sajt
Награду је испред компаније G Petrol која управља бензинским станицама GAZPROM, примио директор Бранко Радујко.

“За нас признање „Superbrands“ представља још једну врло значајну потврду квалитета производа и услуга које нудимо на Gazprom бензинским станицама широм БиХ. Појавили смо се на овом тржишту током прошле године, нудећи првокласна горива евро квалитета из модернизоване Рафинерије Панчево, врхунска уља и мазива G-Energy те широк асортиман и изванредну услугу у продавницама и ресторанима, а за кратко време смо успоставили однос снажног поверења са потрошачима. Овај успех је још већи када узмемо у обзир чињеницу да је на босанскохерцеговачком тржишту конкуренција у трговини нафтним дериватима, како у малопродаји тако и у велепродаји изузетно јака. Ово признање нас подстиче да наставимо како смо почели, да унапређујемо и радујемо наше клијенте, водећи рачуна о њиховим потребама и могућностима”, рекао је у свом обраћању директор G Petrol Бранко Радујко.

Superbrands druga za sajt

Организација „Superbrands“ присутна је у 88 земаља света, а 2008. године започела је сa радом и у Босни и Херцеговини. Као организација која се темељи на идентификацији и именовању изванредних тржишних марки, „Superbrands“ анализира остварења „Superbrands“ статусом.

Контакт:

Прес служба
011 313 0116
011 205 8490
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, као и промет широког асортимана нафтних деривата. Више на страни nis.eu

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд