Еколошки фестивал у Панчеву уз помоћ НИС-а

НИС је подржао еколошко-едукативни фестивал „Green days“, центар еколошке едукације грађана и промовисања зелене енергије, нових идеја и еко технологија који је протеклог викенда одржан у Панчеву.

Еколошки фестивал у Панчеву
Еколошки фестивал у Панчеву

На неколико локација у граду, посетиоци фестивала имали су прилику да учествују у радионицама, предавањима и еко-акцијама са једним циљем – да се едукују о еколошким проблемима на које свaко од нас може да утиче.

Фестивал подржан у оквиру НИС-овог програма „Сарадња ради развоја“

Посебна пажња била је усмерена на младе како би се подстакли да размишљају о важности рециклаже и очувањa животне средине, а посетиоци фестивала су у Народној башти могли да се упознају са компанијама и организацијама које се баве очувањем животне средине.

Организатори фестивала препознали су потребу да се развије еколошка свест грађана и подигне ниво знања о томе како сваки појединац може да чува животну средину кроз уштеду енергије, примену еколошких материјала и коришћење здраве хране.

Као компанија чије је стратешко опредељење улагање у заштиту животне средине, НИС је уз сарадњу са Градом Панчевом подржао идеју фестивала и помогао његову реализацију у оквиру програма „Сарадња ради развоја“.

 

Контакт:

Прес служба
(011) 313 0116
Милентија Поповића 1, 11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, као и промет широког асортимана нафтних деривата. Више на страни nis.eu

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд