Хуманитарна акција на НИС-овим бензинским станицама

У сусрет предстојећим новогодишњим празницима, компанија НИС је покренула велику хуманитарну акцију на НИС Петрол и GAZPROM бензинским станицама.

До 7. јануара 2018. године, од сваке куповине од 25 и више литара било које врсте деривата на бензинским станицама НИС-а широм Србије, компанија ће издвојити по 25 динара као донацију Институту за здравствену заштиту деце и омладине Војводине. Новчана средства прикупљена у оквиру хуманитарне акције биће усмерена на набавку неопходне медицинске опреме.   На овај начин НИС ће заједно са својим потрошачима пружити подршку једној од најзначајнијих здравствених установа у Србији која се бави заштитом, лечењем и негом деце и омладине са територије целе покрајине.

Овогодишњом хуманитарном акцијом НИС наставља са традицијом пружања подршке медицинским установама које су од виталног значаја за друштво, а захваљујући прошлогодишњој хуманитарној акцији у којој су учествовали запослени НИС-а, сама компанија као и потрошачи, значајно је унапређен рад Универзитетске дечје клинике „Тиршова“, једне од најзначајнијих и најстаријих медицинских установа у земљи и региону која је намењена првенствено здравственој заштити најмлађе популације.

Као лидер на домаћем тржишту нафтних деривата и као једна од највећих компанија у Србији, НИС остаје посвећен принципима друштвено-одговорног пословања и побољшању услова живота у локалној заједници у којој послује, а посебну пажњу компанија посвећује пројектима који су намењени унапређењу услова живота најмлађих.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, промет нафтних деривата, као и реализација пројеката у области петрохемије и енергетике. Више на страни http://www.nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд