Изложба «Николај Краснов-албум сећања» уз подршку НИС-а

Уз подршку компаније НИС од 2. марта у Крипти Храма Светог Саве биће отворена изложба посвећена лику и делу руског архитекте Николаја Краснова под називом «Николај Краснов-албум сећања».

На прес конференцији која је данас одржана у здању Старог двора учествовали су представници НИС-а, града Београда, Руског дома и Хералдичког клуба

Изложбом ће широј јавности бити представљени радови  једног од  најзначајнијих руских  архитеката који је у области архитектуре,  урбанизма, ентеријера и примењене уметности оставио значајан траг у изгледу Београда, али и бројних градова и варошица широм Србије и Русије.

Као компанија која подржава пројекте који имају за циљ промоцију културе, науке и истинских вредности, НИС је препознао значај овог пројекта и подржао га у оквиру програма друштвене одговорности „ Заједници заједно“.

На прес конференцији која је данас одржана у здању Старог двора присуствовали су представници НИС-а,  града Београда, Руског дома и Хералдичког клуба.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, промет нафтних деривата, као и реализација пројеката у области петрохемије и енергетике. Више на страни http://www.nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд