Јазак вода у новом сјају

Изворска вода високог квалитета, Јазак вода, која се већ тринаест година производи и пуни у истоименом погону за пијаћу воду, под окриљем Националног парка Фрушка гора, добила је нови визуелни идентитет, који одликује савремени дизајн и унапређене еколошке карактеристике амбалаже.

Високог квалитета и богатог минералног састава, Јазак вода са једног од најчистијих фрушкогорских изворишта природне воде,  смештеног у непосредној близини манастира Јазак у Војводини, производи се у складу са највишим технолошким, индустријским, као и безбедносним стандардима у овом сегменту производње. Компанија НИС, која руководи производњом Јазак воде високог квалитета,  осим нове одоре савременог дизајна, отишла је корак даље када је реч о амбалажи, тако да сада флаширана вода Јазак има мањи чеп и мању граматуру, што додатно доприноси заштити природне и животне средине.

Посебност Јазак воде крије се у избалансираном минералном саставу и идеалном односу магнезијума и калцијума. Оптималан унос поменутих минерала, неопходних за правилно одвијање већине процеса у нашем организму, могућ је само у размери два према један, који управо одликује природну минералну воду Јазак. Додатно, познату воду у новој модерној амбалажи, карактерише и низак садржај натријума и сувог остатка, а све наведене карактеристике Јазак воде потврђене су на основу резултата истраживања спроведених у седам лабораторија у Србији.

Фрушкогорска Јазак вода  модерног изгледа може се наћи у свим малопродајним објектима компаније НИС на територији Београда и Војводине, у амбалажи од 0,5 и 1,5 литара.  Поред негазиране воде, потрошачима је на располагању и  газирана Јазак вода која у својој основи задржава све карактеристике природне минералне воде.

Компанија НИС усмерена је на јачање тржишне позиције бренда Јазак, као и на ширење производног портфолиа и продајне мреже ове фрушкогорске воде високог квалитета, како на домаћем, тако и на регионалном тржишту.

Алексеј Черњиков, директор Блока Промет у компанији НИС, овим поводом је изјавио:

„Чувена по богатству свог минералног састава и квалитету, фрушкогорска вода Јазак, доступна је сада свим потрошачима у новом савременом паковању  које по свом дизајну, техничким и еколошким особинама употпуњује њене изванредне природне карактеристике. Као лидер на домаћем тржишту нафтних деривата, поред понуде високог квалитета горива домаће производње,  НИС је усмерен и на даља улагања у унапређење  производног асортимана, где посебно место са правом заузима Јазак вода.   Уверени смо да ће синергија модерног изгледа и традиције квалитета Јазак воде допринети јачем позиционирању и заузимању  лидерске позиције на домаћем тржишту коју ова  вода  свакако заслужује“.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, промет нафтних деривата, као и реализација пројеката у области петрохемије и енергетике. Више на страни http://www.nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд