Јефтинија NISOTEC мазива

Компанија НИС обезбедила је посебне погодности приликом куповине производа из асортимана NISOTEC уља и мазива на свим НИС Петрол и GAZPROM бензинским станицама у Србији.

Попуст од 10 одсто намењен је свим потрошачима приликом куповине одабраних NISOTEC производа на малопродајним објектима компаније НИС, док корисници НИС „Агро картице“ и НИС „Такси картице“ остварују попуст до 25 одсто.

Детаљне информације о NISOTEC летњој акцији која траје до 31. августа, као и списак производа који су обухваћени акцијом, доступне су на интернет сајту www.nisotec.eu или бесплатним позивом на телефон кол центра НИС-а 0800008888.

Употребом NISOTEC уља и мазива, која се праве од најквалитетнијих сировина у сарадњи са светски познатим произвођачима адитива и базних уља, обезбеђује се уштеда горива, боља заштита мотора од корозије и продужава радни век мотора.

NISOTEC бренд компаније НИС награђен је и на овогодишњем Међународном пољопривредном сајму у Новом Саду, на коме је компанија освојила велики шампионски пехар за врхунски квалитет моторних, хидрауличних и трансмисионих уља, као и велики број златних одличја за квалитет производа из NISOTEC палете.

Тагови:

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, промет нафтних деривата, као и реализација пројеката у области петрохемије и енергетике. Више на страни http://www.nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд