Кирил Кравченко одржао предавање студентима Факултета техничких наука

Кирил Кравченко, генерални директор компаније НИС, одржао је предавање студентима Факултета техничких наука Универзитета у Новом Саду.

Кравченко је предавање одржао у својству гостујућег професора овог факултета, на тему „Шта све морате знати да бисте (једног дана, можда) постали генерални директор“.

Предавање је изазвало интересовање великог броја студената
Предавање је изазвало интересовање великог броја студената

Предавање на тему лидерства сачињено је на основу личних искустава, као и истраживања које је први човек НИС-а спровео заједно са својим кабинетом и бизнис школом ИНСЕАД интервјуишући 20 менаџера највећих светских компанија. Циљ излагања био је да се будућим младим лидерима предоче знања и вештине који су неопходни за успех у пословном свету.

Студенти су, између осталог, имали прилике да чују о значају образовања, непосредног рада у индустрији, управљачког искуства и тешко ухватљивим категоријама попут харизме и страсти за послом који радите.

Предавање је изазвало интересовање великог броја студената који су након излагања постављали питања и активно учествовали у дискусији.

Кравченко је предавање одржао у својству гостујућег професора Факултета техничких наука Универзитета у Новом Саду
Кравченко је предавање одржао у својству гостујућег професора Факултета техничких наука Универзитета у Новом Саду

Као успешан менаџер и пословни човек, Кирил Кравченко паралелно развија и академску каријеру. Како поседује звање доктора економских наука, генерални директор НИС-а има статус предавача на Хемијско-технолошком универзитету „Мендељејев“ и Универзитету „Губкин“ у Москви, а такође је и гостујући предавач Департмана за индустријски инжењеринг и менаџмент на Факултету техничких наука у Новом Саду. Аутор је бројних научних публикација. У професорском раду му помаже шеф кабинета, Надежда Кокотовић.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, као и промет широког асортимана нафтних деривата. Више на страни nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд