Kлизалиште на Ташмајдану уз подршку НИС-а

На Стадиону Ташмајдан отворено je највеће клизалиште на Балкану. До 15. фебруара 2017. љубитељи клизања ће осим у овом зимском спорту моћи да уживају и у фестивалу „ICE@TAŠ“ који ће им понудити различитe садржајe, попут музичког, сценског и анимираног програма.

На Стадиону Ташмајдан отворено je највеће клизалиште на Балкану уз подршку НИС-а

Поред маскенбала, ревијалних хокејашких утакмица, уметничког клизања и ретро журки уз музику из периода од 50-их до 80-их година прошлог века, посетиоци имају  прилику да учествују и у хуманитарним акцијама. Свим ђацима обезбеђен је и значајан број бесплатних термина за клизалиште.

Фестивал „ICE@TAŠ“ и отварање клизалишта на Ташмајдану подржала је компанија НИС. НИС је препознао значај ове друштвене активности и пружуо подршку овом пројекту у циљу промовисања спортских вредности  и улагања у заједницу, а све у складу са својим корпоративним слоганом “Будућност на делу”.

Ташмајданско клизалиште својевремено je представљало култно место у граду на коме су се окупљале и клизале многе београдске генерације, а у току наредна два месеца та традиција биће обновљена.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, као и промет широког асортимана нафтних деривата. Више на страни nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд