Компанија НИС и ове године уз Панчевачки џез фестивал

Љубитељи џез музике имају прилику и ове године да уживају у Панчевачком џез фестивалу који се одржава до 6. новембра  у Културном центру у Панчеву.  Компанија НИС подржала је ову значајну културну манифестацију у оквиру програма „Заједници заједно“.

НИС традиционално подржава Панчевачки џез фестивал у оквиру програма "Заједници заједно"
НИС традиционално подржава Панчевачки џез фестивал у оквиру програма „Заједници заједно“

На овогодишњем фестивалу учествују престижни светски и домаћи џез уметници попут гитаристе Џона Скофилда,  џез пијанисткиње и композиторке Мајре Мелфорд, легендарног  италијанског  трубача  Енрикеа Рава и многих других. У домаћој понуди између осталог, представљају се уметници попут састава Sound sculptures, бенда  чувеног џез пијанисте и члана Биг бенда РТС-а  Ивана Алексијевића, као и Лазар Тошић  квартер и Марко Ђорђевић.

НИС  традиционално подржава овај музички фестивал  са циљем да допринесе развоју и промоцији културних вредности и развоју града Панчева у складу са својим корпоративним слоганом“ Будућност на делу“.

Програм “Заједници заједно” осмишљен је са циљем унапређења квалитета живота и развоја локалних заједница у којима НИС послује. Компанија већ осму годину заредом успешно реализује и подржава друштвено одговорне пројекте у 11 градова и општина:  Београд, Нови Сад, Ниш, Чачак, Панчево, Зрењанин, Кикинда, Нови Бечеј, Житиште, Кањижа и Србобран.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, као и промет широког асортимана нафтних деривата. Више на страни nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд