Конкурс за учешће младих бендова на Нишвилу уз помоћ НИС-а

Музички конкурс Имаш ли жицу за Нишвил? отворен је до 6. августа, а омогућава младим, талентованим и неафирмисаним бендовима да наступе на највећем џез фестивалу у региону „Нишвил“, који се одржава уз подршку НИС-а.

Сви који желе да учествују могу да на мејл nisville@nis.eu пошаљу звучни или видео запис једне песме свог бенда. Потом ће стручни жири „Нишвила“ одлучити која три демо снимка су најбоља, а њихови аутори ће освојити наступ на овом фестивалу.
Жири чине реномирани музичари и стручњаци: директор „Нишвил“ фестивала Иван Благојевић, уметнички директор Бранислав Дејановић, пијаниста и фронтмен бенда „Eyot“ Дејан Илић; гитариста и лидер бенда „Krembou“ Душан Миленковић и џез критичар Слободан Аранђеловић.

nis_nisvil

Победници ће бити проглашени 10. августа, а резултати конкурса објављени на сајту и фејсбук страници НИС-а, као и на интернет презентацији „Нишвил“ фестивала. НИС ће победничким бендовима овог конкурса обезбедити наступ на Youth stage-у најпосећенијег дана фестивала, професионални снимак наступа, комплет улазница за све чланове бенда, као и смештај.

Сви заинтересовани више информација могу да пронађу на сајту НИС-а: www.nis.eu/nisvil-2014

НИС већ шесту годину заредом подржава „Нишвил“ у оквиру програма „Култура без граница“ чиме настоји да допринесе промоцији културних вредности и развоју уметности.

НИС већ шесту годину заредом подржава „Нишвил“ у оквиру програма „Култура без граница“ чиме настоји да допринесе промоцији културних вредности и развоју уметности.

Контакт:

Прес служба
(011) 313 0116
Миленетија Поповића 1, 11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, као и промет широког асортимана нафтних деривата. Више на страни nis.eu

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд