Лесковац у знаку мини баскет-а

Дванаести по реду мини баскет фестивал „Минибаскетијада“ одржан је овог викенда у Лесковцу у организацији Регионалног кошаркашког савеза Јужна Србија и Мини баскет удружења при Кошаркашком савезу Србије.

НИС већ седам година подржава акције Мини баскета који се одржавају широм Србије

Компанија НИС као вишегодишњи генерални спонзор Кошаркашког савеза Србије,  подржала је ову манифестацију у циљу  развоја дечјег и омладинског спорта, правилном развоју младих генерација и промоцији нових талената.

Млади Лесковчани имали су прилику да се такмиче у мини баскету , а  као знак захвалности на фер плеју,  свим учесницима додељене су медаље, и захвалнице, док је свака екипа добила пехар.

НИС већ седам година подржава  акције Мини баскета који се одржавају широм Србије. У складу са корпоративним слоганом „Будућност на делу“, компанија подржава спортске манифестације чији је циљ да се, поред кошарке , међу најмлађима промовишу спортске вредности, тимски дух и култура ненасиља.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, промет нафтних деривата, као и реализација пројеката у области петрохемије и енергетике. Више на страни http://www.nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд