Летња пракса за студенте у НИС-у

Компанија НИС и ове године организује стручну праксу за студенте, која ће најбољим академцима омогућити стицање првих радних искустава у једној од највећих компанија у региону.

Програм „Летња студентска пракса“ траје од јуна до септембра, а могућност пријаве имају студенти завршних година основних и мастер студија образовних установа Републике Србије и међународних акредитованих образовних институција.  Рок за пријаву кандидата је 5. јун 2017. године, а сви заинтересовани студенти могу да се пријаве путем линка: http://posao.nis.rs/prijava/letnja-praksa.

Студентска пракса је програм који НИС организује сваке године, са жељом да младим академцима пружи прилику да стекну прва радна искуства и упознају се са радом у  компанијском окружењу, што ће помоћи њихов даљи професионални развој. С једне стране, студенти добијају неопходно искуство уз савете ментора и старијих колега, док компанија с друге стране уз младе образоване појединце добија иницијативу и идеје талентованих кандидата.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, промет нафтних деривата, као и реализација пројеката у области петрохемије и енергетике. Више на страни http://www.nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд