Мини баскет фестивал у Врању уз подршку НИС-а

Промовишући спорт, здравље и тимски дух међу најмлађима, компанија НИС подржала је Мини баскет фестивал „Срећно детињство“ који се овог викенда одржао у Врању.

Компанија НИС као вишегодишњи генерални спонзор Кошаркашког савеза Србије, подржава акције Мини баскета већ седам година у циљу развоја дечјег и омладинског спорта, правилном развоју младих генерација и промоцији нових талената.

У сарадњи са Кошаркашким савезом Србије (КСС) и градом Врањем, малишани су имали прилику да на четири  мини баскет терена играју кошарку и покажу свој такмичарски дух.

Током фестивала, одиграно је више од 40 мини баскет утакмица са преко 70 екипа од којих једна из Немачке, а сваком од учесника на крају такмичења као знак захвалности на фер плеју, додељене су медаље и захвалнице, док је сваки клуб добио пехар.

Компанија НИС као вишегодишњи генерални спонзор Кошаркашког савеза Србије, подржава акције Мини баскета већ седам година у циљу развоја дечјег и омладинског спорта, правилном развоју младих генерација и промоцији нових талената. У складу са корпоративним слоганом „Будућност на делу“, НИС подржава спортске манифестације чији је циљ да се, поред кошарке, међу најмлађима промовишу спортске вредности, тимски дух и култура ненасиља.

И у наредном периоду НИС и КСС наставиће са акцијама мини баскет турнире широм Србије где ће деца уз стручне тренере имати могућност да се такмиче, али и науче правила игре мини баскета.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, промет нафтних деривата, као и реализација пројеката у области петрохемије и енергетике. Више на страни http://www.nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд