„Мини баскет“ и „Отворена школа тениса“ за најмлађе на Сајму спорта уз подршку НИС-а

Током трајања Сајма спорта од 23. до 25. новембра на Београдском сајму, компанија НИС у сарадњи са Тениским савезом Србије (ТСС) и Кошаркашким савезом Србије (КСС) организује „Отворене школе тениса“ и „Мини баскет“ турнир за децу.

Деца свих узраста, током трајања сајма, имају прилику да бесплатно уживају у школама тениса и уз помоћ стручних тренера и одговарајуће опреме науче правила „белог спорта“, као и да одиграју мини турнир у баскету и тако „одмере“ своје кошаркашке вештине са вршњацима.

Промоција спорта и афирмација спортских вредности један је од приоритета друштвене одговорности НИС-а која се спроводи под слоганом „Будућност на делу“. Овогодишњим активностима на Сајму спорта попут „Отворених  школа тениса“ и „Мини баскет“ турнира за најмлађе,  компанија заједно са својим партнерима из КСС-а и ТСС-а наставља са подршком дечјем спорту и промоцијом здравог начина живота. У „Отвореним школама тениса“ до сада је учествовало више од 30.000 деце широм Србије.

Ово је пета година за редом да НИС учествује  на Сајму спорта -јединствене манифестације у Србији, која се одржава под покровитељством Министарства омладине и спорта и Спортског савеза Србије и окупља велики број домаћих и светских спортских звезда, представника спортских савеза и Олимпијског комитета Србије, пружајући много занимљивих садржаја за све поклонике спорта.

Тагови:

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, промет нафтних деривата, као и реализација пројеката у области петрохемије и енергетике. Више на страни http://www.nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд