Модернизована NIS Petrol бензинска станица у Новом Саду

Компанија НИС модернизовала је бензинску станицу у Новом Саду, у Булевару цара Лазара бб. Реч је о NIS Petrol малопродајном објекту који је компанија НИС реконструисала на месту постојеће бензинске станице у складу са најстрожијим светским техничким и еколошким стандардима.

NIS Petrol бензинска станица “Нови Сад 11“ располаже модерном опремом и двостраним мултиплекс апаратима за точење горива, а купцима су 24 сата на располагању горива евро пет квалитета, произведена у домаћој Рафинерији нафте Панчево, као и богат избор допунског асортимана.  Поред стандардних деривата, реконструисани NIS Petrol малопродајни објекат у своју понуду уврстио је и премијум G-Drive горива врхунског квалитета, бензин G-Drive 100 као и премијум  G-Drive дизел дериват.

Модернизована NIS Petrol бензинска станица „Нови Сад 11“  у потпуности је усмерена на задовољење потреба и пружање врхунске услуге савременим потрошачима, а компанија НИС је поводом отварања NIS Petrol малопродајног обjeкта припремила посебне погодности за потрошаче.  До 7. јануара  возачи ће на новоотвореној бензинској станици имати прилику да G-Drive горива премијум квалитета сипају по цени стандардног бензина, односно евро дизела. Поред тога, до 7. јануара купце очекују и пригодни поклони из богате понуде робе широке потрошње која је доступна на новој NIS Petrol бензинској станици.

Савремена NIS Petrol бензинска станица у Новом Саду реконструисана је у оквиру процеса развоја и модернизације малопродајне мреже компаније НИС која поседује највећу мрежу бензинских станица на домаћем тржишту. НИС наставља модернизацију својих малопродајних објеката који потрошачима нуде  висококвалитетне деривате евро 5 квалитета произведене у Рафинерији нафте Панчево, широк спектар допунског асортимана, као и висок ниво услуге.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, промет нафтних деривата, као и реализација пројеката у области петрохемије и енергетике. Више на страни http://www.nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд