НИС и Агенција за безбедност саобраћаја организују „Недељу безбедности у саобраћају“

У циљу унапређења саобраћајне културе и превенције незгода, компанија НИС и Агенција за безбедност саобраћаја другу годину заредом организују манифестацију под називом „Недеља безбедности у саобраћају“.

НИС и Агенција за безбедност саобраћаја другу годину заредом организују манифестацију под називом „Недеља безбедности у саобраћају“.
НИС и Агенција за безбедност саобраћаја другу годину заредом организују манифестацију под називом „Недеља безбедности у саобраћају“.

Манифестација се одржава у Пословном центру НИС-а у Новом Саду од 26. септембра до 1. октобра. На платоу испред НИС-ове зграде постављени су  тренажери и симулатори на којима грађани који учествују у акцији могу да провере своје знање из области безбедности саобраћаја и унапреде возачке вештине.

Предавања су посвећена општим начелима безбедности у саобраћају, посебним категоријама учесника, као што су деца, бициклисти и особе са посебним потребама. Биће одржано и предавање посвећено правилима у транспорту терета у нафтној индустрији.  

Као завршна активност „Недеље безбедности у саобраћају“, у суботу, 1. октобра, на НИС-овом полигону у Зрењанину одржава се традиционално такмичење професионалних возача НИС-а под називом „Возачки изазов 5“.

Манифестација у Новом Саду реализује се у години коју је НИС прогласио Годином HSE-а (Health, Safety, Environment) у компанији што представља још једну потврду да су брига о здрављу и безбедности међу стратешким приоритетима НИС-а.

Поред „Недеље безбедности у саобраћају“, НИС и Агенција за безбедност саобраћаја ове године на основу протокола о сарадњи реализују кровну кампању под називом „Бринемо о вама“, усмерену на повећање безбедности свих учесника у саобраћају.

Тагови:

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, као и промет широког асортимана нафтних деривата. Више на страни nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд