НИС бесплатна школа тениса за децу на Дејвис купу

За време трајања Дејвис купа који се одржава од 3. до 5. фебруара у Нишу, између репрезентација Србије и Русије, компанија НИС у сарадњи са Тениским савезом Србије (ТСС) организује тродневне бесплатне школе тениса за децу.

За време трајања Дејвис купа компанија НИС у сарадњи са Тениским савезом Србије (ТСС) организује тродневне бесплатне школе тениса за децу.

Сви малишани који посете  овај тениски спектакл, имају прилику да уз помоћ стручних тренера и опреме прилагођене њиховом узрасту, науче прве тениске кораке. Такође, компанија НИС обезбедила је и пригодне поклоне за све учеснике школе тениса .

Ово је уједно и прилика да деца уживо на терену гледају најбоље српске тенисере, а затим и сами испробају основне тениске потезе у НИС-овој отвореној школи. Током тренинга репрезентације Србије, организован је сусрет са децом НУРДОР-а (Национално удружење родитеља деце оболеле од рака) која су овом приликом имала могућност да се друже са нашим тениским асовима.

Циљ бесплатне школе тениса је мотивација  деце да се од најранијег узраста баве спортом, развију спортски дух и усвоје здрав начин живота. НИС као вишегодишњи генерални спонзор ТСС-а на овај начин у складу са својим корпоративним слоганом „Будућност на делу“ подржава и афирмише младе таленте и доприноси развоју  професионалног и дечијег спорта.

Тагови:

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, промет нафтних деривата, као и реализација пројеката у области петрохемије и енергетике. Више на страни http://www.nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд