НИС добитник Grand Prix признања 54. Међународног салона аутомобила

Kомпанија НИС добитник је престижног Grand Prix признања које најуспешнијим учесницима и излагачима 54. Међународног салона аутомобила у Београду традиционално додељује стручни жири Београдског сајма.

Ово значајно признање, које је НИС-у уручено за промоцију премијум G-Drive горива и стручну комуникацију са потрошачима, потврђује иновативан приступ и највиши квалитет сајамског наступа НИС-а, указује на атрактивност и светски дизајн изложбеног простора и истиче високи квалитет и предности НИС-ових производа. Употпуњен наступом чувеног G-Drive Racing тима и визуелно потпомогнут њиховим моћним наранџастим тркачким болидом, НИС-ов штанд у хали 4 Београдског сајма стављен је у центар пажње бројних посетилаца.

У име компаније НИС, ово значајно признање примиo je Алексеј Черњиков, директор Блока Промет, коме се придружио и Роман Русинов, главни возач и менаџер G-Drive Racing тима, једини руски возач који је носилац титуле светског шампиона и који се ове године представио посетиоцима сајма на штанду НИС-а.

Компанија НИС, водећа нафтна компанија на домаћем тржишту, померила је границе уобичајеног сајамског наступа и пружила свим љубитељима аутомобилизма и моћних аутомобила несвакидашњу прилику да у хали 4 Београдског сајма упознају славног Романа Русинова, добију више информација о G-Drive Racing тиму, традиционалном учеснику двадесетчетворочасовног „Ле Ман“ тркачког изазова и троструком шампиону Европске серије „Ле Мана“ и да током свих десет дана трајања манифестације виде изложен и прави тркачки болид екипе G-Drive Racing – прототип Oreca.

Званично гориво G-Drive Racing тима је премијум G-Drive, које, захваљујући активним компонентама последње генерације, омогућава побољшане перформансе мотора као и професионалну заштиту система за гориво. Oвај премијум дериват доступан је и потрошачима у Србији и региону, на свим NIS Petrol и GAZPROM бензинским станицама.

Сајамски наступ компанија НИС употпунила је и представљањем свог „Са нама на путу“ програма лојалности, као и представљањем предности НИС-ове корпоративне картице, која по својим карактеристикама одговара највишим европским стандардима за услуге безготовинског плаћања.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, промет нафтних деривата, као и реализација пројеката у области петрохемије и енергетике. Више на страни http://www.nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд