НИС добитник награде за најбољу Фејсбук страницу

На годишњем избору најбољих српских сајтова, по избору редакције часописа PC Press, НИС-ова Фејсбук страница победила је у категорији „Најбољи наступ на друштвеним мрежама у 2014. години“.

Признање је примила Екатерина Јаковљева, уредник корпоративних веб пројеката у НИС-у
Признање је примила Екатерина Јаковљева, уредник корпоративних веб пројеката у НИС-у

Избор педесет најбољих домаћих сајтова је традиционална акција коју PC Press организује још од почетка развоја интернета у Србији, 1997. године, а у овогодишњем избору одабрани су и најбољи наступи на друштвеним мрежама, као и најбоље мобилне апликације.

НИС-ова страница на друштвеној мрежи Фејсбук постоји од 2010. године и сваке године бележи значајан раст базе фанова. У протеклој години њихов број је повећан за око 75 одсто и страница НИС-а тренутно има више од 157.000 пратилаца. Протеклу годину су обележили: константан раст свих параметара интеракције, нове рубрике, многобројни конкурси, наградне акције и активације. Поред тога, утицајни портал Social Bakers четири месеца за редом проглашавао је НИС-ову Фејсбук страницу за најбрже растућу страницу међу домаћим компанијама.

„Чак и да не погледате назив ове странице, на први поглед биће вам јасно да се ради о НИС-у. Од профилне фотографије, до cover-а и садржаја који се дели на овој страни, све је у препознатљивим бојама бренда. Садржај је оригиналан, креиран за Фејсбук, што даје добар утисак. Визуелни материјал и информације које се деле, превазилазе оквире нафтне индустрије и могу бити занимљиве и онима који се не интересују нарочито за ову област. Ту су игрице и апликације помоћу којих се фанови могу забавити, али и освојити неку од награда. Ажурно, оригинално, прегледно и с јасном идејом о томе у ком смеру треба да иде комуникација на друштвеним мрежама једне компаније ове снаге“ – наводи се у образложењу PC Press-а.

Контакт:

Прес служба
011 313 0116
011 205 8490
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, као и промет широког асортимана нафтних деривата. Више на страни nis.eu

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд