НИС добитник златне награде „Stevie International Business Award” за најбољи сајт намењен инвеститорима

Нафтна индустрија Србије добитник је златне награде „Stevie International Business Award” у категорији специјализованих интернет сајтова намењених информисању инвеститора и акционара, а НИС-ов веб сајт за инвеститоре (http://ir.nis.eu) први пут је сврстан међу победнике овог такмичења.

Компанија НИС је на овај начин добила још једну међународну потврду дугорочно доброг и транспарентног односа према својим инвеститорима и акционарима. Признања ће бити званично уручена победницима у свим категоријама „Stevie Award”-а на гала свечаности која ће се одржати 21. октобра 2017. године у шпанском граду Барселони.

Неке од највећих светских компанија такође су били добитници ове награде претходних година, а међу њима су „Acer Inc.”, „Apple”, „BASF”, „BT”, „Ford Motor Company”,„ ING”, „Procter & Gamble”, „Roche Group”, „Samsung” и друге.

„Stevie Award” (http://stevieawards.com/) је међународно препозната пословна награда која је први пут додељена 2002. године као признање за достигнућа и позитиван допринос организација и експерата широм света. Награда се састоји од седам програма који су подељени по областима и категоријама, а поред „Stevie International Business Award”-а сваке године додељују се и „Stevie American Business Awards”, „Asia-Pacific Stevie Awards”, „German Stevie Awards”, „Stevie Awards for Great Employers”, „Stevie Awards for Sales & Customer Service”, као и „The Stevie Awards for Women in Business”. Сваке године за „Stevie Award” конкурише више од 3.800 организација и појединаца из више од 60 земаља.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, промет нафтних деривата, као и реализација пројеката у области петрохемије и енергетике. Више на страни http://www.nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд