НИС домаћин „Кобајаги европског првенства 2015“ у кошарци за децу

У сусрет Европском првенству у кошарци, данас је испред Пословног центра НИС-а на Новом Београду одржан турнир у кошарци за најмлађе категорије, „Кобајаги европско првенство 2015“.

И ове године, домаћин турнира била је компанија НИС која је у оквиру свог корпоративног програма „Енергија спорта“ подржала ову манифестацију заједно са Кошаркашким савезом Србије.

Око 300 малишана имало је прилику да покаже свој таленат на пет постављених терена играјући кошарку по систему који се користи на Еуро Баскету 2015, али по правилима „streetball 3 на 3“ кошарке.

НИС већ четврту годину заредом подржава спортску акцију Кошаркашког савеза Србије – Мини баскет лигу која се организује у целој земљи. Кроз програм друштвене одговорности под називом „Енергија спорта“ НИС посебну пажњу поклања развоју дечјег и омладинског спорта, правилном развоју младих генерација и промоцији здравог живота. „Енергија спорта“ је само део друштвено-одговорног пословања НИС-а, које се одвија под слоганом „Будућност на делу“.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, као и промет широког асортимана нафтних деривата. Више на страни nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд