НИС двоструки добитник признања „Најбоље из Србије“

На свечаној додели признања „Најбоље из Србије“ које је одржано синоћ у Новом Саду, компанија НИС је освојила две награде у категорији „Производна добра и пословне услуге“ и то за најбољи корпоративни бренд и најбољи робни бренд – „НИС Петрол“.

У име компаније НИС награду за најбољи корпоративни бренд примила је Сања Лубардић, заменик генералног директора и директор Функције за односе са јавношћу и комуникације НИС-а, а признање за потрошачки бренд Павел Кандалинцев, заменик директора Блока Промет за малопродају

Признање „Најбоље из Србије“ додељује Привредна комора Србије у сарадњи са Министарством трговине, туризма и телекомуникација, најбољим робним и корпоративним брендовима у Србији, као и најбољим извозницима, манифестацијама и „стартап“ предузећима. Посебан кредибилитет награди даје чињеница да се најбољи брендови бирају на основу гласова самих потрошача, али и стручне јавности, тржишно – финансијских параметара и оцене стручног жирија.

У име компаније НИС награду за најбољи корпоративни бренд примила је Сања Лубардић, заменик генералног директора и директор Функције за односе са јавношћу и комуникације НИС-а, а признање за потрошачки бренд Павел Кандалинцев, заменик директора Блока Промет за малопродају.

Признање „Најбоље из Србије“ додељује Привредна комора Србије у сарадњи са Министарством трговине, туризма и телекомуникација, најбољим робним и корпоративним брендовима у Србији

„Ово је четврти пут да наша компанија добија награду ‘Најбоље из Србије’ што је само још једна потврда препознатљивости нашег бренда и квалитета роба и услуга које пружамо својим потрошачима. Престижно признање које смо добили показатељ је да се наша компанија развија на прави начин“, изјавила је Сања Лубардић.

Признања „Најбоље из Србије“ додељују се 12. годину заредом, а међу лауреатима овогодишње награде нашло се око 200 најбољих српских брендова, међу којима су и „Делез Србија“, „Хемофарм“, „Тигар“, „Карнекс“, „Металац“ и многи други.

Тагови:

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, промет нафтних деривата, као и реализација пројеката у области петрохемије и енергетике. Више на страни http://www.nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд