НИС наставља са модернизацијом малопродајне мреже

Компанија НИС наставила је процес модернизације своје малопродајне мреже. Само у децембру 2016. године НИС је под брендом НИС Петрол отворио укупно шест модернизованих бензинских станица у Србији.

Модернизована НИС Петрол бензинска станица „Краљево 3“ свечано је отворена у присуству представника компаније НИС и градских званичника.

Тако су поред најновије НИС Петрол бензинске станице «Краљево 3», процесом модернизације обухваћена и два малопродајна објекта у Суботици, као и бензинске станице «Палић», «Бачка Паланка» и «Чарли Чаплин» у Београду.

На савременим НИС Петрол малопродајним објектима купцима су на располагању висококвалитетни деривати евро пет квалитета произведени у Рафинерији нафте Панчево, као и широк спектар моторних уља. Осим горива врхунског квалитета, у понуди је и богат допунски асортиман, брза  и квалитетна услуга, као и избор кафе за понети. Најновији НИС-ови малопродајни објекти изграђени су у складу са најсавременијим техничким стандардима, уз поштовање свих еколошких и безбедносних прописа, располажу модерном опремом и двостраним мултиплекс апаратима за точење горива.

Пресецањем врпце озваничен је почетак рада бензинске станице „Краљево 3“ – Бранко Радујко, директор Дирекције за малопродају НИС-а и др Предраг Терзић, градоначелник Краљева

Успешна модернизација нових НИС Петрол бензинских станица традиционално је обележена донацијом у виду горива – напуњен је резервоар  возила Црвеног крста из Краљева, док је у Суботици сипано гориво у возило локалног Дома за децу са сметњама у развоју «Колевка». Прве количине горива на модернизованој бензинској станици «Чарли Чаплин» наточене су у возило београдског центра за смештај и дневни боравак деце и омладине ометене у развоју.

На свим новоотвореним бензинским станицама компанија НИС је у наредном периоду обезбедила посебне погодности за своје потрошаче – промотивне цене Ултра Д и БМБ98, као и поклон по избору за куповину најмање 25 литара било које врсте деривата.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, као и промет широког асортимана нафтних деривата. Више на страни nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд