НИС модернизовао бензинску станицу у Руми

Најновији малопродајни објекат компаније НИС свечано је отворен у Руми, у Улици Владимира Назора бб. Реч је о модернизованом малопродајном објекту који је компанија НИС под својим препознатљивим триколорним брендом НИС Петрол реконструисала на месту постојеће бензинске станице у складу са најсавременијим светским техничким и еколошким стандардима.

Бранко Радујко, директор Дирекције за малопродају НИС-а и Стеван Ковачевић, председник Скупштине општине Рума на свечаном отварању НИС Петрол бензинске станице Рума 1

Свечаном отварању модернизоване НИС Петрол бензинске станице присуствовали су представници компаније НИС и градски званичници.

На савремено опремљеној НИС Петрол бензинској станици „Рума 1“  доступни су 24 сата дневно висококвалитетни деривати евро пет квалитета домаће производње, а део понуде су и премијум G-Drive нафтни деривати, као и ТНГ унапређеног квалитета из Рафинерије нафте Панчево. Осим горива врхунског квалитета потрошачима је на располагању и широк спектар  допунског асортимана. Нова НИС Петрол бензинска станица у Руми модерног дизајна опремљена је двостраним мултиплекс апаратима за точење горива и у потпуности је усмерена на задовољење потреба и пружање врхунске услуге савременим потрошачима.

Kомпанија НИС је поводом отварања новог модернизованог објекта припремила посебне погодности за потрошаче приликом куповине моторних горива на НИС Петрол бензинској станици у Руми. До 10. октобра возачи ће имати прилику да G-Drive 100 бензин и G-Drive дизел деривате премијум квалитета сипају по цени стандардног бензина, односно евро дизела. Такође, приликом куповине најмање 25 литара било које врсте деривата до 30. oктобра, потрошаче oчекују пригодни поклони.

Бранко Радујко, директор Дирекције за малопродају НИС-а, наточио је гориво у возило Дома здравља из Руме

Прве количине горива на модернизованој НИС Петрол бензинској станици «Рума 1», као донација НИС-а, наточене су у возило Дома здравља из Руме.

Бранко Радујко, директор Дирекције за малопродају НИС-а, захвалио је представницима локалне самоуправе на подршци компанији током реконструкције бензинске станице у Руми.

„Компанији НИС је посебно задовољство што смо и ми дали свој мали допринос развоју Руме изградњом једног овако модерног објекта који је изграђен по најсавременијим архитектонским и еколошким стандардима. Драго ми је што данас предајемо овај објекат грађанима и привреди Руме и свима онима који дођу у Руму. Сви који буду свраћали на овај објекат моћи ће да се снабдеју горивима највиших стандарда квалитета, моћи ће да добију изузетну услугу наших колега који овде раде и моћи ће увек да се послуже и пробају широк асортиман додатне робе. Наши су потрошачи наша највећа вредност, наш приоритет и то је филозофија компаније НИС“, рекао је Радујко.

„Посебно ми је задовољство и част што могу да у име Скупштине општине Рума компанији НИС честитам на одлуци да уложи своја средства за реновирање и модернизацију овог прекрасног објекта, објекта који постоји већ деценијама и који је увек био у функцији сервисирања потреба грађана општине Рума. Желим да се захвалим на томе што је компанија НИС показала да је компанија која има свест о друштвеној одговорности и што су представници компаније НИС  донели одлуку да  део прихода који ће остваривати на територији општине Рума врате нашој заједници тако што ће финансирати изградњу мобилијара у оквиру објекта ’Полетарац’“, рекао је Стеван Ковачевић, председник Скупштине општине Рума.

Нова НИС Петрол бензинска станица „Рума 1“ компаније НИС реконструисана је у оквиру процеса модернизације малопродајне мреже чији развој остаје један од приоритетних праваца у пословању компаније. НИС, који располаже највећом малопродајном мрежом нафтних деривата на домаћем тржишту, наставља са модернизацијом својих бензинских станица које потрошачима нуде висококвалитетне деривате евро 5 квалитета произведене у Рафинерији нафте Панчево, као и широк спектар допунског асортимана.

Тагови:

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, промет нафтних деривата, као и реализација пројеката у области петрохемије и енергетике. Више на страни http://www.nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд