НИС на Сајму пољопривреде представља предности коришћења Агро картице

Компанија НИС на овогодишњем Међународном пољопривредном сајму у Новом Саду представља предности НИС Агро картице, која корисницима нуди многобројне попусте на гориво и допунски асортиман на НИС-овим бензинским станицама.

Сви заинтересовани за Агро картицу током сајма могу преузети приступницу на штанду НИС-а и добити све потребне информације.

Потрошачи који користе НИС Агро картицу могу на НИС Петрол бензинским станицама да остваре попуст од 5 динара по литру евро дизела, односно 3 динара по литру гасног уља 0,1.

Такође, корисницима картице омогућени су попусти на допунски асортиман из продавнице на бензинским станицама, и то 15% попуста на NISOTEC  уља и мазива, односно 20% на одабрану робу широке потрошње.

Корисник НИС Агро картице може да постане физичко лице, предузетник или правно лице које има активни статус регистрованог пољопривредног домаћинства или газдинства.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, као и промет широког асортимана нафтних деривата. Више на страни nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд