НИС на Сајму запошљавања “Top Job”

НИС, један од најатрактивнијих и најпожељнијих послодаваца у Србији и региону који ангажује око 11.000 радника, подржаће и ове године Сајам запошљавања “Top Job“ од 4. до 5. априла у BELEXPO центру у Београду.

На овој манифестацији НИС ће такође представити своје програме запошљавања, док ће на иновативно осмишљеном штанду сви заинтересовани моћи да се детаљно информишу о компанији и о активним конкурсима, као и да разговарају са представницима НИС-а.

Такође, кандидати ће на штанду моћи да предају своје радне биографије или их поднесу електронским путем, у складу са стратегијом НИС-а да у наредном периоду буде спроведена дигитализација пословања.

Политика људских ресурса НИС-а заснива се на једнаким могућностима за све запослене и потенцијалне запослене, а запослени су најважнији ресурс компаније и НИС константно улаже у њихов професионални развој. Само у 2017. години НИС је у обуке ангажованих радника уложио готово 200 милиона динара, а компанијски концепт перманентног учења и развоја компетенција запослених награђен је првом наградом за Talent Management у Србији у 2016. години.

Стратешко опредељење компаније је да се најбољим младим стручњацима након завршетка школовања омогући да прве професионалне кораке учине баш у НИС-у. Један од таквих програма је и „НИС шанса“ који се континуирано спроводи од 2012. године и путем ког је прошле године у компанији запослено више од 100 младих.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, промет нафтних деривата, као и реализација пројеката у области петрохемије и енергетике. Више на страни http://www.nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд