НИС на скупу посвећен младим лидерима Србије

У организацији Business info group и недељника „Време“ у Новом Саду недавно је одржан „Форум младих лидера Србије 2018-YES“ намењен студентима и младим представницима компанија који су кроз рад у панелима и радионицама добили прилику да се директно информишу о искуствима запослених у неким од најуспешнијих компанија у нашој земљи.

На панелу под називом „Рад у домаћој или рад у страној фирми“ НИС је представљао Стефан Ћуковић, Директор Сектора за УПЦ и контролинг НИС Матице, учесник програма Лидер 2018-2019, који је, на основу сопственог међународног искуства, стеченог образовањем у иностранству, као и на основу професионалног развоја, поделио са присутнима на панелу утиске о изазовима са којима се свакодневно сусреће и истакао важност чињенице да компанија у којој сте запослени буде успешна али и иновативна и посвећена својим запосленима, пружајући им могућност за даљи професионални и лични развој.

Посебно интересовање публике је изазвала тема савремених тенденција у стицању радног искуства и радних навика за време студија, константно улагање у образовање и овладавање вештинама и новим трендовима које захтева савремено тржиште рада.

НИС је представљен као компанија која примењује најбоље светске пословне праксе и улаже у младе кроз организовање праксе, сарадњу са образовним институцијама, стипендирање, програм, „Повратак у Србију“ који има за циљ да инспирише наше стручњаке који раде у иностранству на повратак у земљу и наставак каријере у НИС-у.

Овогодишњи, трећи Форум младих лидера Србије током кога су одржана четири панела и две радионице, подржали су НИС, Philip Morris International i Coca-Cola HBC Srbija. Генерални спонзор Форума била је Atlantic Grupa.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, промет нафтних деривата, као и реализација пројеката у области петрохемије и енергетике. Више на страни http://www.nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд