НИС награђује купце NISOTEC производа

У оквиру традиционалне активације за потрошаче “Мој ауто воли NISOTEC“ корисници уља и мазива овог бренда компаније НИС и ове године имају могућност да освоје вредну награду - НИС картицу за гориво у вредности од 50 литара горива.

Уз купљени било који NISOTEC производ на NIS Petrol и GAZPROM бензинским станицама у Србији, потрошач добија NISOTEC налепницу коју може да залепи на своје возило и тако постане потенцијални добитник 50 литара горива. Поклон картица биће уручена возачу који први стигне на бензинску станицу, најављену путем TDI радија, а који на свој возилу има NISOTEC налепницу.

Акција траје до 20. јула, а детаљан механизам активације доступан је на сајту www.nisotec.eu или бесплатним позивом на телефон кол центра НИС-а: 0800008888.

Употребом NISOTEC уља и мазива обезбеђује се дужи радни век мотора аутомобила, а највиши квалитет овог бренда НИС-а потврђен је и на овогодишњем 85. Међународном пољопривредном сајму у Новом Саду, на коме је компанија освојила велики шампионски пехар за врхунски квалитет моторних, хидрауличних и трансмисионих уља, као и велики број златних одличја за квалитет производа из NISOTEC палете.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, промет нафтних деривата, као и реализација пројеката у области петрохемије и енергетике. Више на страни http://www.nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд