НИС организовао HR конференцију о компензацијама и бенефицијама

НИС се трећу годину заредом успешно опробао у улози домаћина конференције у области компензација и бенефиција, која је ове године одржана под називом „C&B fusion 2017, going glocal – global vs. local best C&B practices“.

НИС организовао HR конференцију о компензацијама и бенефицијама „C&B fusion 2017, going glocal – global vs. local best C&B practices“

Изазови са којима се суочава већина страних компанија приликом примена глобалне политике награђивања на локалном тржишту је управо једна од актуелних тема која је привукла велику пажњу и интересовање. У пословном центру у Београду НИС је, у сарадњи са C team-ом, угостио представнике из преко 70 компанија у Србији.

У пословном центру у Београду НИС је, у сарадњи са C team-ом, угостио представнике из преко 70 компанија у Србији.

Сам догађај представљао је разнолико структуиран пакет глобалних светских трендова, искустава из различитих пракси и изазова модерних и брзо променљивих услова пословања. Представници компанија C-team и Korn Ferry Hay Group су презентовали резултате најновијих истраживања и тенденција у области компензација и бенефиција. Истакнута је потреба да се мотиватори сагледају из више перспектива: послодаваца, запослених и менаџера, са акцентом на стресу као једном од главних окидача незадовољства запослених. Водеће стране компаније у Србији: Nestle, JTI, Grundfos и IKEA су са учесницима поделиле своје тајне састојке, идеалне комбинације и специфичности глобалног пакета компензација прилагођеног укусу локалног запосленог. PWC је учеснике водио на путовање кроз време и представио визију пословног света за 2022. годину, у којој ће се очекивања и потребе запослених али и алати HR-а огледати кроз три категорије „боја“ компанија.

Богато испуњен дан завршен је креативним радионицама на којима су се учесници за трен нашли у улогама шефова кухиња, пред које је постављен тежак задатак да креирају системе накнада и бенефита различитих интернационалних кухиња али са примесама српских зачина. Осетиле су се разнолике традиције и културе, мириси и музика, али са истим циљем да се направи савршен спој и хармонија који ће омогућити привлачење и задржавање запослених, али и остваривање бизнис циљева.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, промет нафтних деривата, као и реализација пројеката у области петрохемије и енергетике. Више на страни http://www.nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд