НИС организује међународну HR конференцију

Нафтна индустрија Србије, један од лидера на регионалном енергетском тржишту, наставиће и ове године традицију организовања атрактивних HR конференција из области компензација и бенефиција.

Тема овогодишњег инвентивно осмишљеног скупа који ће бити одржан 15. марта у Пословном центру НИС-а у Београду, биће „Рат за звезде“ (War for Stars). На конференцији ће домаћи и међународни стручњаци из области управљања људским ресурсима имати прилику да чују излагања на тему савремених глобалних трендова, са акцентом на начинима и алатима за привлачење и задржавање талената. Ово је четврта узастопна година да НИС организује конференцију о компензацијама и бенефицијама са циљем да допринесе развоју HR заједнице и размени најбоље светске праксе, искуства и знања.

О начинима да се у савременим условима пословања задрже најбољи запослени и привуку најатрактивнији кадрови са тржишта рада на конференцији ће говорити HR експерти из угледних међународних компанија међу којима су  Oana Datki из компаније C-team, Caralyn Cooley из Nordeus-a, Алан Жепец из LQ, Марина Петрушевски, представница Advance International. Такође, предавања ће одржати Karina Khudenko из PWC и Alexander Kosobokov из компаније EPSI. Током догађаја биће одржана и три панела на којима ће се дискутовати о трендовима на тржишту рада, као и о специфичностима српског тржишта у тој области.

Конференција у београдском пословном центру НИС-а (Улица Милентија Поповића 1) трајаће од од 8.45 до 17 часова, а очекује се учешће преко 120 предавача и гостију из локалних и  интернационалних компанија које послују на нашем тржишту. Званичан језик конференције је енглески, а број учесника је ограничен.

НИС група ангажује око 11.000 радника и један је од најатрактивнијих и најпожељнијих регионалних послодаваца чија HR пракса постаје узор и другим компанијама. Као један од водећих енергетских система у југоисточној Европи НИС тежи да и његови запослени буду лидери у областима којима се баве и да буду у могућности да у потпуности одговоре на све захтеве савременог пословања. Због тога НИС непрестано улаже у професионални развој запослених, а за њихове обуке је само у 2017. години компанија издвојила око 200 милиона динара.

За свој „Корпоративни универзитет“, односно систем континуираног учења, унапређења менаџерских и лидерских вештина и развоја каријере свих запослених у складу са светским стандардима, НИС је у 2016. години освојио прву награду за Talent management у Србији на такмичењу које је организовала међународна компанија Stanton Chase International. Основни циљ НИС-а је да за своје запослене креира амбијент у ком ће моћи да остваре своје потенцијале у потпуности. Подршку у проширивању професионалних знања запослени НИС-а добијају од водећих светских компанија попут NExT Schlumberger, Ward Howell, Cotrugli business school, LQ, као и најбољих домаћих компанија PricewaterhouseCoopers, KPMG, Менаџмент центар Београд и други.

Поред тога, НИС својим запосленима омогућава и бројне друге бенефите попут ротације у компанијама Гаспром њефт групе, савремене електронске обуке – Е-learning тренинге, могућност за каријерно напредовање. Такође, стратешко опредељење компаније је да пружи шансу младим стручњацима да своје прве професионалне кораке учине у НИС-у и ту у потпуности развију своје таленте и вештине.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, промет нафтних деривата, као и реализација пројеката у области петрохемије и енергетике. Више на страни http://www.nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд