„НИС отворена школа тениса 2014“ у Новом Бечеју

После Чачка и Ниша, у суботу, 23. августа, Тениски савез Србије и НИС организовали су у Новом Бечеју „НИС отворену школу тениса 2014“ која је имала велики одзив и одјек међу децом.

НИС отворена школа тениса у Новом Бечеју
НИС отворена школа тениса у Новом Бечеју

Тениски караван под називом „НИС отворена школа тениса 2014“ наставља да крстари Србијом и нашим најмлађим суграђанима приређује спортску манифестацију за незаборав. После Чачка и Ниша, у суботу, 23. августа, Тениски савез Србије и НИС организовали су у Новом Бечеју „НИС отворену школу тениса 2014“ која је имала велики одзив и одјек међу децом.

Малишани су били у прилици да се упознају са белим спортом кроз посебан програм намењен узрасту од 7 до 14 година. Уз коришћење мини терена, мањих рекета и лакших лоптица, деца су савладавала вештину играња тениса са опремом која је прилагођена њиховом узрасту. Уз то, тренирање у групи, уз примену вежби и ангажованих игара, омогућила им је динамичнију и занимљивију игру.

НИС и ТСС већ трећу годину заредом организују школу тениса за најмлађе

Ово је трећа година заредом како Тениски савез Србије и НИС широм Србије организују акцију „НИС отворена школа тениса“. Ова акција реализује се у оквиру НИС-овог корпоративног програма „Енергија спорта“ који има за циљ да подржи дечији спорт, промовише здрав начин живота, али и професионалан спорт и развој младих.

До почетка октобра, ова школа тениса биће организована у још неколико градова у Србији.

Контакт:

Прес служба
(011) 313 0116
Милентија Поповића 1, 11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, као и промет широког асортимана нафтних деривата. Више на страни nis.eu

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд