„НИС отворена школа тениса“ одржана у Горњем Милановцу

Горњи Милановац је јуче, 5. августа, био домаћин «НИС отворене школе тениса» коју већ осму годину заредом организују компанија НИС и Тениски савез Србије (ТСС). Стручни тренери приредили су малишанима бесплатне часове тениса на платоу Гимназије „Таковски устанак“.

Деца су кроз забаву и дружење, уз помоћ специјалних мини рекета и лоптица прилагођених њиховом узрасту, имала прилику да одиграју прави тениски меч. Као захвалност за учешће и фер плеј, овом приликом малим шампионима подељене су и дипломе.

До сада је у акцијама бесплатне школе тениса учествовало преко 50.000 деце широм Србије, а компанија НИС у оквиру друштвено одговорног пословања и слогана „Будућност на делу“, на овај начин даје подршку дечијем спорту, промовише здрав начин живота и правилан развој младих. Ове године тениски караван обишао је Београд, Нови Бечеј, Златибор, Грачаницу и Гораждевац, а до краја лета посетиће Зрењанин, Врњачку Бању, Нови Пазар, Суботицу, Сокобању и Опово.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, промет нафтних деривата, као и реализација пројеката у области петрохемије и енергетике. Више на страни http://www.nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд