НИС отворена школа тениса посетила Врњачку Бању

Нова станица НИС отворене школе тениса протеклог викенда била је Врњачка Бања. Велики број малишана окупио се у самом срцу Врњачке Бање, где су уз дружење, забаву и помоћ стручних тренера, имали прилику да науче прве кораке тениса.

Бесплатна школа тениса била је и прилика да мали спортисти покажу такмичарски дух, таленат и велику заинтересованост за „бели спорт“, а жељом и упорношћу успели су да савладају основна правила тениса и одиграју свој први меч. Дружење на чувеном шеталишту у краљици бањског туризма протекло је у знаку спорта, пријатељства и тимског духа, а деца су показала одушевљење због тога што је овај тениски караван посетио и њихов град. Као знак захвалности на фер плеју, свим посетиоцима ове акције додељене су дипломе.

НИС и Тениски савез Србије организују бесплатне школе тениса широм Србије већ осму годину за редом, а промоција дечијег спорта, здравља и правилног развоја младих део је НИС-овог друштвено-одговорног пословања, и реализује се под слоганом „Будућност на делу“. Након успешно реализоване бесплатне школе тениса у Врњачкој Бањи, тениски караван посетиће и Зрењанин, Суботицу, Сокобању и Опово.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, промет нафтних деривата, као и реализација пројеката у области петрохемије и енергетике. Више на страни http://www.nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд