„НИС отворена школа тениса” у Јагодини

НИС и Тениски савез Србије организовали су у Јагодини „НИС отворену школу тениса“. На четири мини спортска терена ОШ "17. октобар" која се налази у самом срцу града, деца узраста од 6 до 12 година била су у прилици да уз помоћ тренера бесплатно науче прве кораке у тенису, а најбољим младим тенисерима додељене су пригодне награде.

Деца у Јагодини могла су да науче прве тениске кораке у НИС отвореној школи тениса
Деца у Јагодини могла су да науче прве тениске кораке у НИС отвореној школи тениса

Ово је пета година заредом како Тениски савез Србије и НИС широм Србије организују акцију „НИС отворена школа тениса“. Ова акција реализује се у оквиру НИС-овог корпоративног програма „Будућност на делу“ чији су циљеви подршка дечјем спорту, промоција здравог начина живота, правилан развој младих и унапређење професионалног спорта.

Током лета 2016. године у акцији НИС-а и ТСС учествовало је више од 31.000 малишана широм Србије, а „НИС-ова отворена школа тениса“ до сада је одржана на Златибору, у Грачаници, Зрењанину, Ћуприји и Јагодини.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, као и промет широког асортимана нафтних деривата. Више на страни nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд