НИС Oтворена школа тениса за децу на Дејвис купу

У оквиру Дејвис куп меча између Србије и Хрватске у Краљеву, НИС и Тениски савез Србије организовали су тродневну Отворену школу тениса у којој је великом броју деце омогућено да се уз подршку тениских стручњака, упознају са основама овог спорта.

DC1

Тениски савез Србије и НИС већ четврту годину заредом организују акцију „НИС отворена школа тениса“ широм Србије. Акција се реализује у оквиру НИС-овог корпоративног програма „Енергија спорта“ који има за циљ подршку дечијем спорту, промовисање здравог начина живота, али и професионалом спорту и развоју младих.

DC2

Дејвис куп представља одличну прилику да најмлађи уживо на терену гледају најбоље српске тенисере, а затим и сами испробају основне тениске потезе у НИС-овој отвореној школи. Циљ покретања школе тениса је да мотивише децу да се од најранијег узраста баве спортом и што је још важније, развију спортски дух и усвоје здрав начин живота.

НИС је шесту годину заредом спонзор Тениског савеза Србије и на тај начин даје подршку развоју и популаризацији овог спорта у Србији.

Веома је важно радити са децом од најранијег узраста и усмеравати их на спорт и праве вредности и подучавати их фер игри. Да би имала могућност за то, неопходно је да имамо стабилног партнера као што је компанија НИС. Драго нам је да је једна велика компанија препознала значај улагања у младе, тенис и спорт уопште и надамо се да ће их у будућности бити још више.“ – изјавио је Топлица Спасојевић, председник Управног одбора Тениског савеза Србије.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, као и промет широког асортимана нафтних деривата. Више на страни nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд