НИС Oтворена школа тениса за децу на Фед купу

У оквиру Фед куп меча између Србије и Парагваја у Новом Саду, НИС и Тениски савез Србије организовали су дводневну Отворену школу тениса у којој је великом броју деце, која су дошла да испрате меч, омогућено да се уз подршку тениских стручњака, упознају са основама овог спорта.

Fed Kup1

„Да би деца и млади имали могућност да уче, да се усавршавају и постижу успешне резултате у тенису, као и да стекну свест о важности здравог начина живота, веома је важно да имају добре услове за то, за шта је неопходно улагање пословног сектора. Једна од компанија која је препознала значај улагања у младе и тенис и спорт уопште је компанија НИС са којом већ неколико година успешно организујемо Отворену школу тениса за децу, из које ће се, сигуран сам, развити нови асови тениса“ – изјавио је Топлица Спасојевић, председник Управног одбора Тениског Савеза Србије.

Fed Kup

Тениски савез Србије и НИС већ четврту годину заредом организују широм Србије акцију „НИС отворена школа тениса“. Акција се реализује у оквиру НИС-овог корпоративног програма „Енергија спорта“ који има за циљ подршку дечијем спорту, професионалом спорту и развоју младих, као и промоцију здравог начина живота.

Fed Kup2

Фед куп представља одличну прилику да најмлађи уживо на терену гледају најбоље српске тенисерке, а затим и сами испробају основне тениске потезе у НИС-овој отвореној школи. Циљ покретања школе тениса је да мотивише децу да се од најранијег узраста баве спортом и што је још важније, развију спортски дух и усвоје здрав начин живота.

НИС је шесту годину заредом спонзор Тениског савеза Србије и на тај начин даје подршку развоју и популаризацији овог спорта у Србији.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, као и промет широког асортимана нафтних деривата. Више на страни nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд