НИС-ови кошаркаши учествовали на УНИЦЕФ-овом турниру

Две НИС-ове екипе учествовале су протеклог викенда на УНИЦЕФ-овом хуманитарном турниру у баскету, а представници наше компаније заузели су друго и треће место.

Екипу НИС-а која је освојила друго место чинили су Петар Иванић, Лука Мунћан, Марко Скакавац, Стефан Р. Марковић и Александар Анђелковић.

Запослени НИС-а, иначе, традиционално учествују у сличним акцијама помоћи онима којима је она најпотребнија.

Треће место на турниру који је окупио још 34 јаке екипе из других компанија освојили су такође представници наше компаније, и то у саставу: Марко Симић, Никола Богићевић, Милош Иванковић, Владица Живановић и Владимир Денковски.

НИС-ови кошаркаши освојили су друго и треће место.

Запослени НИС-а, иначе, традиционално учествују у сличним акцијама помоћи онима којима је она најпотребнија и ово је била још једна од акција у низу.

Наши кошаркаши на УНИЦЕФ-овом турниру.

Прошле године су компанија, запослени НИС-а и потрошачи прикупили средства за Дечју универзитетску клинику „Тиршова“ у Београду.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, промет нафтних деривата, као и реализација пројеката у области петрохемије и енергетике. Више на страни http://www.nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд