НИС подржао хуманитарни турнир „Тројка из блока“

Централни турнир у брзом шутирању тројки, у до сада најуспешнијој сезони спортско-хуманитарног пројекта „Тројка из блока”, одржан је данас уз подршку НИС-а на Калемегданској тврђави.

Компанија НИС подржала је овај пројекат у оквиру конкурса „Заједници заједно“ у циљу побољшања услова живота социјално угрожених породица на подручју Србије и региона.

beograd_trojka-iz-bloka-kalemegdan-11

Пројекат „Тројка из блока“ покренут је 2012. године у сарадњи са Кошаркашким савезом Србије како би се помогло у решавању растућег проблема сиромаштва и омогућавања основних хигијенских услова за живот великог броја породица. Циљ пројекта је сакупљање средстава за изградњу и реновирање купатила за вишечлане социјално угрожене породице на подручју Србије.

Компанија НИС је подржала овај пројекат путем јавног конкурса „Заједници заједно“, намењеног развоју локалне заједнице у којој компанија остварује своју делатност. У оквиру конкурса, ове године ће бити подржано 152 пројекта у градовима у Србији, са буџетом од 110,5 милиона динара. Пројекти изабрани на јавном конкурсу доприносе развоју локалних заједница, олакшавају функционисање бројних установа и унапређују рад културних, образовних и спортских институција. Подршка локалној заједници представља део друштвено-одговорног пословања компаније, које се реализује под слоганом „Будућност на делу“.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, као и промет широког асортимана нафтних деривата. Више на страни nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд