НИС представио предности програма лојалности „Са нама на путу“

Предности новог програма лојалности "Са нама на путу“, који омогућава потрошачима да приликом куповине на бензинским станицама НИС-а сакупљају бонус поене и на овај начин остварују бројне уштеде, представљене су данас на Сајму аутомобила (BG Car Show 2016), у оквиру сарадње НИС-а са компанијом "Шкода".

Представљање НИС програма лојалности "Са нама на путу" на Сајму аутомобила
Посетиоци су могли детаљније да се упознају са погодностима у оквиру новог програма лојалности, o чему је говорио Предраг Јовановић, бренд менаџер за GAZPROM у НИС-у.

Посетиоци су могли детаљније да се упознају са погодностима којe компанија НИС нуди потрошачима у оквиру овог програма, o чему је говорио Предраг Јовановић, бренд менаџер за GAZPROM у НИС-у.

„Са нама на путу“ пружа потрошачима могућност да сакупљају бонус поене при свакој куповини горива, робе и услуга на НИС Петрол и GAZPROM бензинским станицама, а сакупљени бонус поени могу да се користе за умањење рачуна на НИС-овим малопродајним објектима.

Kорисници картице лојалности „Са нама на путу“ могу да остваре уштеду и до 3,5% од вредности рачуна. Кроз овај програм лојалности, компанија НИС наставља да одржава дугорочан и стабилан партнерски однос са потрошачима.

„Као компанија којој су потрошачи на првом месту, НИС континуирано ради на унапређењу своје понуде, а развој малопродајне мреже остаје један од приоритетних праваца пословања компаније. То потврђујемо и новим програмом лојалности ‘Са нама на путу’ за који верујемо да ће постати поуздан партнер нашим потрошачима на сваком километру“, рекао је тим поводом Алексеј Черњиков, директор Блока Промет у НИС-у.

Поступак издавања „Са нама на путу“ картице лојалности је једноставан, а више информација о механизму издавања картице, о самом програму и уштедама које омогућава, доступно је на сајту www.sanamanaputu.rs или бесплатним позивом на телефон НИС-овог кол центра 08 0000 8888.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, као и промет широког асортимана нафтних деривата. Више на страни nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд