НИС-у признање Штаба за ванредне ситуације за санирање последица поплава

НИС је добитник признања Штаба за ванредне ситуације града Београда које је уручено најзаслужнијим компанијама и институцијама за допринос борби против поплава у мају 2014. године, као и санирању њихових последица.

_NIS_grad

У име НИС-а, награду је на свечаној седници Градског штаба за ванредне ситуације која је одржана 27. фебруара у Скупштини града, примио Александр Петров, директор Дирекције за ХСЕ и контролу квалитета Блока Промет.

Признање је поводом 1. марта, Дана Цивилне заштите, уручено представницима 26 градских институција и компанија, међу којима су Војска Србије, Горска служба спасавања и Црвени крст Београда.

Свечаној седници Градског већа за ванредне ситуације председавао је градоначелник Београда и комадант Штаба за ванредне ситуације Синиша Мали.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, као и промет широког асортимана нафтних деривата. Више на страни nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд