НИС се прикључио хуманитарној акцији Фондације „Магнет за љубав“

Компанија НИС прикључила се хуманитарној акцији „Магнет за љубав“ позивањем својих пословних партнера да се укључе у прикупљање средстава за куповину уређаја и опреме намењене Институту за здравствену заштиту деце и омладине Војводине.

Поводом ове акције, одржан је састанак у просторијама Института за здравствену заштиту деце и омладине Војводине  којем су присуствовали представници  Покрајинске владе, фондације  „Магнет за љубав“, представници  Института за здравствену заштиту деце и омладине Војводине и компаније НИС. На састанку је  истакнут значај акције за Институт и наведено да је укључивање НИС-а знатно допринело убрзаном прикупљању неопходних средстава за куповину  неопходне опреме.

Сања Лубардић, заменик генералног директора за односе са јавношћу и комуникације истакла је да је стратешко опредељење НИС-а улагање у заједницу у којој компанијa послује

Сања Лубардић, заменик генералног директора и директор Функције за односе са јавношћу и комуникације је овом приликом изјавила: „Побољшање услова живота у локалној заједници у којој послујемо једно је од наших стратешких опредељења. Стога смо позвали своје пословне партнере да се укључе у хуманитарну акцију Фондације „Магнет за љубав“ и веома смо поносни на то што ће прикупљена средства отићи тамо где су најпотребнија. Као друштвено одговорна компанија, и у наредном периоду ћемо наставити да подржавамо хуманитарне пројекте“.
Ђорђе Милићевић, потпредседник Покрајинске владе, захвалио се компанији НИС што се укључила у ову акцију и упутио апел и другима да се прикључе.

Додатна информација:
Хуманитарна акција „Магнет за љубав“ покренута је у циљу набавке опреме за Институт за здравствену заштиту деце и омладине Војводине. Организатори акције и оснивачи   фондације „Магнет за љубав“ су, компаније MK Group и TDE Services.  У  прикупљање средстава укључени су појединци, компаније, институције, а прикупљена средства  намењена су за  куповину првог специјализованог инкубатора компатибилног са МРИ уређајем, Магнетне резонанце и пратеће опреме за МРИ дијагностику превремено рођених беба, рочне новорођенчади, деце и омладине.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, промет нафтних деривата, као и реализација пројеката у области петрохемије и енергетике. Више на страни http://www.nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд