НИС-у још једно признање за друштвену одговорност

Велики труд и средства које компанија НИС улаже у пројекте друштвено одговорног пословања, препознати су још једном на синоћној додели награда Америчке привредне коморе у Србији (AmCHam), одржаној у хотелу Crowne Plaza.

amcham

Поред НИС-а, у категорији Leader in Change награђена је Теленор Банка, као и најуспешнији појединци из компанија Горење, Tele group и Trizme.

Стручни жири су чинили представници државе и медија, као и угледни чланови привредног живота Србије. О избору најбољих су између осталих одлучивали: потпредседница Владе Србије и министарка државне управе Кори Удовички, председница извршног одбора Banca Intesa Драгиња Ђурић, директор маркетиншке агенције Leo Burnett Миша Лукић, главни и одговорни уредник магазина Недељник Вељко Лалић, директор Миксер Хауса Иван Лалић, директор Истраживачке станице Петница Вигор Мајић и глумац Светозар Цветковић.

Својим програмима друштвено одговорног пословања, компанија НИС је дала велики допринос развоју локалних заједница у Србији, унапређењу културног и образовног живота, спорта, хуманитарних пројеката, а посебно развоју младих. Само у 2014. години, НИС је уложио готово 600 милиона динара у пројекте друштвене одговорности.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, као и промет широког асортимана нафтних деривата. Више на страни nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд