НИС-у признање Кошаркашког Савеза Србије

Кошаркашки Савез Србије данас је одржао свечани новогодишњи коктел у оквиру којег је обележена и успешна протекла година кошаркашке репрезентације Србије, која је прошле године освојила сребрну медаљу на Светском првенству у кошарци у Мадриду.

Foto 1

Овом  приликом додељена су признања главним спонзорима који су допринели и подржали успехе  Кошаркашког Савеза Србије. Компанија НИС добила је признање као партнер  и спонзор који већ седму годину заредом успешно подржава  кошаркашке шампионе.

Признање су представницима компанија које су биле уз кошаркаше у 2014 години уручили председник Кошаркашког Савеза Србије Драган Ђилас и Селектор кошаркашке репрезентације Србије Александар Ђорђевић. Поред НИС-а, медаљу за подршку уручене су и  Телекому , ЕПС-у, Комерцијалној банци,  Суиссегас, Хеба, МК Групи. Свечаности су поред чланова тима И стручног штаба кошаркашке репрезентације, присуствовали министар омладине и спорта Вања Удовичић, као и председник Олимпијског комитета Србије Владе Дивац.
У оквиру програма „Енергија спорта“  НИС  заједно са Кошаркашким Савезом Србије  успешно организује  Мини баскет лигу која је  подршка професионалном дечјем спорту, као и промоцији здравог начина живота.

Контакт:

Прес служба
011 313 0116
011 205 8490
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, као и промет широког асортимана нафтних деривата. Више на страни nis.eu

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд