НИС у врху листе најпожељнијих послодаваца у Србији

Наша компанија у врху је листе десет најпожељнијих послодаваца у Србији, према истраживању које је спровео специјализовани портал Инфостуд.

Истраживање „Најпожељнији послодавац 2016“ спроведено је у фебруару и марту.

У интернет анкети портала учествовало је више од 10.000 испитаника који су позиционирали НИС на друго место најпожељнијих послодаваца у земљи.

Учесници анкете навели су да код послодаваца највише цене добре међуљудске односе и радну атмосферу, а затим прилике за стручно усавршавање и напредовање.

Print

Print

Висина зараде, односно материјални услови, били су на трећем месту када је реч о критеријумима за избор најатрактивнијег послодавца.

Међу критеријумима су и сигурност радног места, углед и репутација компаније, као и добар третман запослених од стране менаџмента.

Када је реч о односу према власништву компаније, готово 40 одсто испитаника навело је да је најбоље радити за приватне компаније у страном власништву.

Поред НИС-а, на листи десет напожељнијих послодаваца у Србији су и „Кока-кола Хеленик“, „Теленор“, „ЕПС“, „Телеком Србија“, „Нордеус“, „Мајкрософт“, „Филип Морис“, „Поште Србије“ и „Делта холдинг“.

Print

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, као и промет широког асортимана нафтних деривата. Више на страни nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд