НИС-у захвалнице Универзитета у Новом Саду

Компанија НИС је добитник две захвалнице Универзитета у Новом Саду, које су јој уручене на свечаности приликом обележавања годишњице ове престижне образовне установе.

НИС је добио две захвалнице Универзитета у Новом Саду
НИС је добио две захвалнице Универзитета у Новом Саду

НИС је добио захвалнице у две категорије. Прву за подршку функционисању Фонда за даровите студенте, који НИС подржава тако што сваке године стипендира и запошљава пет најуспешнијих студената техничких факултета, са студијских програма од интереса за бизнис. Другу захвалницу компанија је добила за подршку Универзитету у Новом Саду, Фестивалу науке и осталим активностима усмереним на унапређење науке и образовног система. У име НИС-а, захвалнице су примили Андреј Шибанов, заменик генералног директора НИС-а и Снежана Лакићевић, менаџер НИС-а за сарадњу са образовним и научним институцијама.

Свечана прослава Дана Универзитета у Новом Саду, као и 56. годишњица постојања и рада, обележени су свечаном седницом Савета и Сената Универзитета, као и свечаном промоцијом почасних доктора наука и нових професора емеритуса.

Као друштвено одговорна компанија, НИС посвећује посебну пажњу подршци науци и образовању и кроз програм „Енергија знања“ развија сарадњу са Универзитетима у Београду и Новом Саду, великим бројем факултета и основних и средњих школа, као и специјализованим научним друштвима.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, као и промет широког асортимана нафтних деривата. Више на страни nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд