НИС уз јубиларни Фестивал науке

Под слоганом „Чиста десетка“, јубиларни десети Фестивал науке биће одржан од 15. до 18. децембра на Београдском сајму, уз подршку компаније НИС.

На прес конференцији најављен је богат програм за предстојеци, јубиларни Фестивал науке
На прес конференцији најављен је богат програм за предстојеци, јубиларни Фестивал науке

НИС је четврту годину заредом генерални спонзор  Фестивала науке, једне од најзначајнијих  регионалних  научних манифестација у Jугоисточној Европи, која је посвећена промоцији и популаризацији науке и образовања и која свет истраживања и научних достигнућа  представља  на занимљив и креативан начин – кроз игру и забаву. Током четири дана трајања манифестације, стотине научника и научних демонстратора биће у служби упознавања радозналих посетиоца фестивала са фантастичним светом науке.

_trj4363

Као једна од водећих регионалних енергетских компанија, НИС ће се ове године на манифестацији представити едукативном и интерактивном поставком под називом „Еволуција енергије“ у оквиру које ће сви заинтересовани посетиоци моћи да добију више информација  и  сазнају занимљивости о обновљивим изворима енергије, њиховој употреби и значају за нашу будућност. НИС ће као компанија која посебну пажњу посвећује развоју обновљивих извора енергије и унапређењу енергетске ефикасности такође представити нека од својих досадашњих достигнућа као и пројекте који доприносе рационализацији потрошње енергије и пословању уз поштовање свих еколошких принципа.

_trj4374

У складу са својим корпоративним слоганом „Будућност на делу“, НИС традиционално пружа подршку пројектима које подстичу развој науке. Као компанија која континуирано уводи иновације у своје пословање, НИС је препознао потенцијал Фестивала науке, манифестације која промовише научну деланост и доприноси развоју нових технологија.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, као и промет широког асортимана нафтних деривата. Више на страни nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд