НИС започео продају нове врсте горива UltraD

НИС је започео продају нове врсте моторног горива, премијум евро дизела Ultra D који је обогаћен и побољшан са циљем да оптимално штити мотор аутомобила. Реч је о дизелу евро 5 квалитета произведеном у Рафинерији нафте у Панчеву у који се накнадно додају адитиви врхунског квалитета.

Ultra D својим активним компонентама чисти постојеће и спречава таложење нових нечистоћа у систему за убризгавање горива, спречава корозију и побољшава подмазаност покретних делова мотора. Самим тим, повећава се снага мотора, век аутомобила се продужава, ризик од кварова је мањи, док је могућа и смањена потрошња горива.
 

Ultra D може да се купи на 127 бензинских станица НИС Петрола широм Србије
Ultra D може да се купи на 127 бензинских станица НИС Петрола широм Србије

 
Коришћење овог горива ће допринети и заштити животне средине, јер овако чист мотор има боље сагоревање горива и мање штетних материја у издувним гасовима. Сва ова побољшања су постигнута додавањем адитива врхунског квалитета који производи светски позната хемијска компанија БАСФ.

Коришћење овог горива ће допринети и заштити животне средине

„НИС константно ради на унапређењу квалитета како би потрошачима обезбедио најбољу понуду. Ultra D је више од обичног евро дизела, направљен према потребама и жељама наших купаца. Произведен је коришћењем најсавременијих технолошких решења. Редовно коришћење овог премијум горива обезбедиће осетно бољи рад мотора и побољшати перформансе возила “, изјавио је Дејан Симић, директор за унапређење пословања малопродаје у Блоку Промет НИС-а.

У овом тренутку, Ultra D може да се купи на 127 бензинских станица НИС Петрола широм Србије, а више информација о овом гориву, као и тачан списак пумпи потрошачи могу да пронађу на интернет страници: www.nispetrol.rs.Осим тога, купцима је на распологању и информативни центар НИС-а са бројем телефона 0800 008 888. Позивање овог броја је бесплатно.

Тагови:

Контакт:

Прес служба
(011) 313 0116
Милентија Поповића 1, 11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, као и промет широког асортимана нафтних деривата. Више на страни nis.eu

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд