НИС отворена школа тениса одржана у Кикинди

НИС и Тениски савез Србије организовали су у Кикинди „НИС отворену школу тениса“ чиме је заокружена овогодишња сезона бесплатне школе тениса за најмлађе у Србији. На централном градском тргу, најмлађи Кикинђани имали су прилику да савладају прве тениске кораке уз помоћ стручних тренера.

НИС отворена школа тениса у Кикинди
НИС отворена школа тениса у Кикинди

НИС и Тениски савез Србије организовали су током августа, септембра и октобра 2014. године акцију “Отворена школа тениса” за малишане из Србије у осам градова: Чачак, Ниш, Нови Бечеј, Зрењанин, Нови Сад, Београда, Панчево и Кикинда.
Бесплатна школа тениса за најмлађе одржана је трећу годину за редом и представља део НИС-овог корпоративног програма „Енергија спорта“ који има за циљ да подржи дечији спорт, промовише здрав начин живота, али и да афирмише и на прави начин подржи професионални спорт и развој младих.

У овогодишњој школи тениса учествовало је око 3000 деце широм Србије који су први пут имали прилику да у руци држе рекет и да се упознају са игром која плени и која је све популарнија у свету.

Тениски савез Србије је овом акцијом, чији ће се резултати показати у будућности, направио изузетну промоцију белог спорта и показао да наставља да улаже у младе нараштаје који ће сачувати место Србије међу елитом тениског спорта.

Контакт:

Прес служба
011 313 0116
011 205 8490
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, као и промет широког асортимана нафтних деривата. Више на страни nis.eu

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд