NISOTEC – лидер на тржишту мазива по квалитету производа

НИС је у оквиру учешћа на Међународном пољопривредном сајму у Новом Саду представио бизнис са мазивима, који у оквиру дугорочне стратегије развоја представља један од значајних праваца.

Дмитриј Вуколов, директор Дирекције мазива у компанији НИС, представио је присутнима бренд NISOTEC, лидерa на домаћем тржишту мазива и једног од десет најпродаванијих брендова на Балкану

Захваљујући константном унапређењу производње, палети од преко 170 врста производа и 500 различитих артикала, као и квалитетом уља који потврђује више од 30 одобрења најпознатијих произвођача моторних возила, бренд NISOTEC је постао лидер на домаћем тржишту мазива и један од десет најпродаванијих брендова на Балкану.

Највиши квалитет производа компаније НИС потврђен је и на овогодишњем 85. Међународном пољопривредном сајму у Новом Саду, на коме је компанија освојила велики шампионски пехар за врхунски квалитет моторних, хидрауличних и трансмисионих уља, као и осам великих златних медаља и шест златних медаља за квалитет производа из NISOTEC палете.

Највиши квалитет производа компаније НИС потврђен је и на овогодишњем 85. Међународном пољопривредном сајму у Новом Саду, на коме је компанија освојила велики шампионски пехар за врхунски квалитет NISOTEC производа
Највиши квалитет производа компаније НИС потврђен је и на овогодишњем 85. Међународном пољопривредном сајму у Новом Саду, на коме је компанија освојила велики шампионски пехар за врхунски квалитет NISOTEC производа

„NISOTEC бренд је до сада освојио скоро 40 медаља за квалитет, што уз одобрења водећих светских произвођача возила представља гаранцију квалитета и препознатиљивости нашег бренда на домаћем и тржишту региона. Наш циљ је да константним технолошким унапређењима и применом нових решења јачамо лидерску позицију на домаћем тржишту и обезбедимо бољу позицију бренда у земљама региона“, истакао је Дмитриј Вуколов, директор Дирекције мазива у компанији НИС.

Као одговорна компанија, НИС усклађује своју производњу мазива и са савременим еколошким стандардима. У том циљу завршена је друга фаза модернизације лабораторије мазива, развијена нова палета „ECO FRIENDLY“ еколошки прихватљивих мазива у циљу очувања животне средине. На тржишту се, такође, продаје NISOTEC AdBlue за Еуро 4 и Еуро 5 моторе који смањује садржај азотних оксида у издувним гасовима.

НИС на тржишту, поред бренда NISOTEC нуди и широку палету интернационалног бренда G-Energy, који обухвата асортиман синтетичких и полусинтетичких уља за моторе европских, јапанских и америчких произвођача путничких аутомобила последње генерације. Синергијом ова два бренда, НИС покрива све сегменте тржишта мазива у Србији и региону.

Тагови:

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, промет нафтних деривата, као и реализација пројеката у области петрохемије и енергетике. Више на страни http://www.nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд